Biggle Baggle Bigband op 5 mei naar Leek

LEEK – De Biggle Baggle BigBand uit Assen komt naar Leek. Tijdens het 5 Mei Feest zullen zij optreden op Podium Nienoord. De bigband is  afkomstig uit regio Assen en staat onder leiding van Jack Westra uit Leek.

De band is opgericht in 2013 en heeft een traditionele bigband bezetting, bestaande uit drie blazerssecties (Saxofoons, Trombones en Trompetten), een complete ritmesectie en een geweldige zangeres.

Ze spelen hippe grooves, intieme ballads en spetterende swingende nummers. Het repertoire is zeer breed en begint bij de jaren 50 en eindigt in de 21e eeuw! Muziek van o.a. Count Basie, Duke Ellington, Ella Fitzgerald, Phill Collins en Robbie Williams zal ten gehore gebracht worden.

Het 5 Mei Feest op Podium Nienoord (er zijn gelijktijdig ook tal van activiteiten bij de Haven van Leek) is van 11.00 tot 23.00 uur. Het optreden van Biggle Baggle start rond 13.30 uur. Meer informatie en het volledige programma staat rond half april op www.5meifeest.nl.

Back to top button