Plannen waarmaken in de gemeente? Vanavond informatieavond Buitengewoon Zijn

LEEK – Heeft u ideeën en wilt u die eindelijk eens uit gaan voeren? Wilt u een gaaf project doen, maar niet allen? Bent u misschien al hard met iets bezig maar loopt u steeds vast? Doe met ons de training BuitengewoonZijn.Nu en ontdek hoe we samen prachtige resultaten kunnen boeken.

In tien bijeenkomsten trainen we, aan de hand van 20 onderwerpen, om door te gaan ondanks twijfel, tegenslag of tegenwerking. We oefenen in mensen uitnodigen, we leren om een planning te maken die werkt voor jou, kortom, we trainen onszelf om trouw te blijven aan ons persoonlijke doel. Zo heeft deze training al heel wat lokale projecten tot stand gebracht: De ruilkring Hoogeland (35 deelnemers), dorpsmoestuinen, buurtvereniging en nog veel meer.

De training BuitengewoonZijn.Nu start voor de aanstaande Westerkwartiergemeente in september 2017. Het goede nieuws is dat de gemeentes Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn elk voor tien deelnemers de training geheel vergoeden.

Nieuwsgierig geworden? Iedereen is welkom, ZZP’er, vrijwilliger, advocaat, werkzoekend, jong, oud, man, vrouw. Kom vooral eens een voorproefje nemen tijdens de introductieavond!

Dinsdag 27 juni is er een geheel vrijblijvende informatie avond; hier vertellen we over de training, kunt u al uw vragen stellen en we geven u vast een voorproefje. U bent van harte welkom Dienstencentrum De Schutse, Oldenoert 32 in Leek, van 19:30 – 22:00. U hoeft zich niet aan te melden en toegang is gratis. Voor meer informatie kunt u bellen met Femke Wester (06-43714150) of mailen naar [email protected]. Ook kunt u een kijkje nemen op de website: http://www.buitengewoonzijn.nu

   
Back to top button