Ongeval op de A7 van Leek naar Groningen (Video)

LETTELBERT – Zaterdagavond net na negen uur is er op de A7 van Leek naar Groningen ter hoogte van Lettelbert een ongeval ontstaan tussen twee auto’s. Door onbekende oorzaak botste de rode Mini achterop de grijze Dacia Logan.

De brandweer van Leek werd in eerste instantie ook opgeroepen om ter plaatse te komen maar die zijn al snel geannuleerd omdat de personen uit de voertuigen waren. Een ambulance is ter plaatse gekomen om de betrokkenen te onderzoeken op eventueel letsel na de klap. Onbekend of er iemand meegenomen is naar het ziekenhuis. Beide zwaar beschadigde voertuigen zijn door Berger Poort afgesleept. Ten tijde van de afhandeling van het ongeval is de rechter rijstrook afgesloten geweest en na een uur was de snelweg weer volledig vrijgegeven. De VOA (Verkeersongevallen analyse) heeft het ongeval op papier gezet.

Foto’s/video: Jordi Haverdings/InfoLeek.nl

 

Back to top button