Exclusieve magazijnverkoop bij La Ligna in Leek

LEEK – Op donderdag 23 en vrijdag 24 april aanstaande opent het servicekantoor van La Ligna in Leek haar magazijndeuren voor een exclusieve magazijnverkoop.

Tijdens deze dagen shop je onze kleurrijke collectie voor outletprijzen. Op donderdag 23 april kunnen bezoekers terecht van 09.30 tot 19.30 uur. Op vrijdag 24 april kan er worden geshopt van 09.30 tot 16.00 uur.

Tijdens de magazijnverkoop shop je de mooiste items voor superlage prijzen. Het magazijn is goed gevuld met unieke koopjes. Onder andere broeken, vesten, blazers, tops en shawls koop je voor weinig.

Je kunt alleen op vertoon van een uitnodiging naar binnen. De uitnodiging kun je downloaden vanaf onze website, www.laligna.nl, of neem dit artikel mee. Het is mogelijk om met pin en contant te betalen. Artikelen die zijn gekocht tijdens de magazijnverkoop kunnen niet worden geruild. Er wordt geen geld teruggegeven.

Je vindt ons servicekantoor aan het Van der Waalspark 26, 9351 VC in Leek.
Over La Ligna
La Ligna is een Nederlands damesmodemerk dat kleur toevoegt aan het leven van de Nederlandse vrouw. Meer kleur betekent meer vrolijkheid; een kleurrijk leven is tenslotte een mooi leven. La Ligna wordt met liefde ontworpen en vervaardigd voor de Nederlandse vrouw en is in 30 jaar uitgegroeid tot een merk met 50 winkels verspreid over heel Nederland.  Daarnaast kun je terecht in onze succesvolle webshop, waar alle artikelen te bestellen zijn en meer informatie en impressies over de collectie te vinden zijn.

Back to top button