Open week bij Sportcentrum Leek

LEEK – Sportcentrum Leek opent haar deuren van 4 t/m 15 september om iedereen te kunnen laten ervaren wat het Sportcentrum te bieden heeft op het gebied van fitness.

U kunt meedoen aan de ruime keuze aan groepslessen, het uitproberen van de vele fitnesstoestellen, Milon cirkel (een hele training in slechts 35 minuten op volautomatische toestellen), onze functionele fitness, gratis een voedingsschema op maat laten maken van 3 dagen en proef de gezelligheid binnen het centrum met een lekker kopje koffie of thee. Ook om lekker te ontspannen kunt u bij ons terecht. Even lekker in de sauna of onder de zonnebank is ook één van de vele opties binnen ons centrum.

Nieuw vanaf september is onze health check. Tijdens de health check meten wij uw stress, bloeddruk, gewicht, bmi, vetpercentage en conditie. Na de health check geven wij u een advies op maat. In de open week kun u dit gratis laten testen door één van onze gediplomeerde instructeurs. Tegenwoordig zijn we allemaal zo druk bezig en daarom hebben steeds meer mensen een hoger stressniveau wat schadelijk kan zijn voor uw gezondheid. Wij kunnen uw stressniveau gaan meten zodat u daar in de toekomst rekening mee kan gaan houden.

Wat doet de stressmeting: Wij meten uw mentale stress, fysieke stress en hoe uw lichaam om kan gaan met stress. Hierna geven wij u tips om uw stressniveau naar een gezond niveau te kunnen gaan halen, mocht dit nodig zijn.

Wordt u lid in de maand september, dan betaalt u geen inschrijfgeld en wanneer u lid wordt in de open week (4 t/m 15 september), dan is de gehele maand september gratis.

Via onze facebookpagina en onze website communiceren wij wat we nog meer voor u hebben in onze open week. We geven bijvoorbeeld een workshop waarin we u leren lekkere en gezonde snacks te maken voor een verjaardag.

   
Back to top button