Voorbereidingen bekerfinale FC Groningen op megascherm in Leek in volle gang

LEEK – De voorbereidingen voor de bekerfinale tussen FC Groningen en PEC Zwolle dat aanstaande zondag op een megascherm bij openluchtpodium Nienoord te zien is zijn in volle gang. Afgelopen week zijn er in en om het centrum van Leek al verschillende versieringen aangebracht en daardoor kleurt het centrum groen-wit.

Vandaag zijn onder andere de tenten voor de catering geplaatst, hekken/containers geplaatst, bevoorrading gereed gemaakt, kassahok geplaatst en is de verlichting aangesloten. Het mega LED scherm, EHBO, huur Podium Nienoord, marketing, techniek, artiesten, beveiliging, vergunningen en aankleding waren al geregeld. Het scherm van 17 vierkante meter en de verbindingen zullen dit weekend gereed worden gemaakt.

Zondag vanaf 16:00 uur is er muziek (dj’s) en is iedereen van harte welkom. De toegang is gratis! Bij winst voor Groningen is er uiteraard nog een grootse afterparty!

Foto’s: Jordi Haverdings/InfoLeek.nl

 

Back to top button