Inloopbijeenkomsten fietsroute Leek-Zuidhorn

Westerkwartier – De gemeente nodigt inwoners van harte uit voor een van de drie inloopbijeenkomsten over de fietsroute Leek-Zuidhorn. De provincie wil deze fietsroute graag verbeteren samen met de gemeente Westerkwartier. Daarover gaan we graag met u in gesprek.

Inloopbijeenkomsten
De inloopbijeenkomsten zijn op drie plaatsen in de gemeente. Voor elke locatie is de opzet en inhoud hetzelfde. U bepaalt zelf naar welke inloopbijeenkomst u gaat. Tijdens deze bijeenkomsten kijken we samen met u naar de knelpunten, kansen en mogelijkheden om het fietsen veiliger te maken. Het hoofddoel is het verbeteren van de fietsverbinding Leek-Zuidhorn. U kunt kiezen uit onderstaande data. De bijeenkomsten zijn van 17.00 – 20.00 uur.

  • Dinsdag 14 juni, gemeentehuis Zuidhorn, Hooiweg 9;
  • Woensdag 22 juni, kerk GKV Enumatil, Dorpsstraat 20;
  • Donderdag 30 juni, gemeentehuis Leek,Tolberterstraat 66.

Waarom wordt dit gedaan?
Gemeente Westerkwartier en provincie Groningen zetten zich in om het fi etsen verder te stimuleren. Onder meer door de aanleg van veilige en comfortabele fi etsroutes. Beide overheden werken samen aan het verbeteren van de fietsroute tussen Leek en Zuidhorn.

Vervolg
In het najaar volgt een tweede ronde inloopbijeenkomsten. Via een uitnodiging, de krant en social media kondigen wij deze bijeenkomsten aan. Ook via de nieuwsbrief en op de provinciale website www.provinciegroningen.nl vindt u hier meer informatie.

Meer informatie
Voor meer informatie over de inloopbijeenkomsten of het project kunt u bellen met Evelien Meinders. Zij is de omgevingsmanager van dit project. Haar telefoonnummer is 06 – 52 76 17 48. U kunt haar ook een mail sturen: [email protected]. Via dit mailadres kunt u zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief. De eerste nieuwsbrief verschijnt in juli 2022.

   
Back to top button