Geslaagden Zwemkasteel Nienoord februari

LEEK – Een groot aantal kinderen is weer geslaagd voor hun zwemdiploma in Zwemkasteel Nienoord in Leek.
Onder enthousiaste en deskundige leiding van juf Harma en juf Ellis gingen er heel wat kinderen met het felbegeerde zwemdiploma naar huis.

Kinderen vanaf vier jaar kunnen in het zwemkasteel terecht voor op weg naar zwemles. Vanaf vijf jaar kunnen de kinderen naar de uurslessen en worden ze opgeleid voor het zwem ABC. De kosten zijn €45,00(5/10 lessen). Meld uw kind nu aan zodat u binnenkort kunt starten. Voor informatie of opgave kunt u bellen met de receptie van het Zwemkasteel: 0594 – 517500. Of kijk op onze website: www.landgoednienoord.nl.


Vrijdag 15 februari

Zwem A

Sanne Ekelschot, Esmeralda Pruim, Chelly de Vries, Stijn Kompagne, Sven Kanon, Silvijn Buiter, Olivier Louwes, Stefan Johannes Wijma, Esmeralda Rebecca Jessica Reitsema, Alissa Buring, River Luna Waterham, Robin Pit, Nanda Bos, Rob Westerlaan, Tristan Mart van den Berg, Ilayané MPB Venema, Thijmen Prins.

Zwem B

Jessie May Hut, Danique Olivia Dusseljee, Amy Kruijer, Tessa Top, Maurits Dicke, Charissa Doldersum, Marijn Liewes, Lukas Pater, Wes Souman, Liefke Jolijn Helder, Héléne Oosterhof, Dylano Solle, Arwin Smid, Jordy barkmeijer, Rick Hut, Desiree Boxman, Jesper Lars Niklaas, Jaida Milliard, Yara Kroon.

 Zwem C 

Hugo Mans van Nuil, Rosanne De Franco, Ariya Raphël Romasi, Tessa Toutenhoofd.

Zwemkasteel Nienoord

Back to top button