Swingen in Zwemkasteel Nienoord op 5 juni

LEEK – Op vrijdag 5 juni staat onze speciale water-dj weer voor jullie klaar! De muziek start om 17.00 uur en dan gaat de onderwaterverlichting ook aan voor een spetterend discofeest in Zwemkasteel Nienoord. We gaan dus weer lekker swingen, kom je meefeesten?

Laat tijdens het discozwemmen je nieuwste dansmoves zien. Entree is € 4,60 per persoon. Speciaal voor deze gelegenheid is het Zwemkasteel geopend tot 21.00 uur. Het is ook mogelijk om deze avond je verjaardagsfeest te vieren, graag vooraf reserveren: telefonisch (0594-517500) of bij de balie van Zwemkasteel Nienoord.

Winnaar bad eendjes raden
In de meivakantie was er een leuke win actie in het Zwemkasteel! Er hing namelijk een groot net met allemaal bad eendjes bij het zwembad. Er waren meer dan 500 inzendingen. De geraden aantallen liepen op tot wel 3000 bad eendjes. Maar er was 1 jongen die het exacte aantal heeft opgegeven. Arjan van der Til dacht dat er 711 eendjes in het net zaten in dit was het juiste aantal! Hiermee heeft hij een zomer abonnement gewonnen voor het Zwemkasteel. De tweede en derde plek zaten er ook niet ver vanaf zij hadden namelijk 700 en 699 ingevuld. Janna Bosman heeft een bos bloemen gewonnen en Roos Hornstra een cadeau bon van de Bart Smit. Gefeliciteerd!

Back to top button