Gemeente Leek bezoekt bedrijven Oldebert

TOLBERT – Op bedrijventerrein Oldebert in Tolbert is en wordt volop geïnvesteerd. Dit is aanleiding voor de gemeente Leek een bezoek te brengen aan dit bedrijventerrein. Bedrijventerrein Oldebert ligt ten zuiden van de dorpskern. Op dit bedrijventerrein zijn ruim veertig bedrijven gevestigd, afkomstig uit diverse sectoren.

Het bezoek vindt plaats op dinsdag 9 juni 2015. Wiertsema & Partners zal hierbij als gastheer optreden. Een aantal grote bedrijven op Oldebert die recent hebben geïnvesteerd zijn hiervoor uitgenodigd, waaronder Sylvaphane Plastics en STT Products, waar op dit moment wordt gebouwd.

De gemeente wil graag van gedachten wisselen met de ondernemers over de onderlinge samenwerking en wensen en knelpunten op het bedrijventerrein. Vervolgens maakt men gezamenlijk een wandeling over het bedrijventerrein, waarbij men onder meer stilstaat bij de bouwlocaties.

Back to top button