Zomerbraderie in centrum van Leek aan de start van de vakantie

LEEK – Aan de start van de vakantie is er tijdens de koopavond op vrijdag 3 juli van 14:00 tot in de late uurtjes een zomerbraderie in het centrum. De eerste gedachte die te binnen schiet bij de combinatie markt en Leek is natuurlijk de Pinkstermarkt.

Honderden kramen, kermis en tal van activiteiten op pinkstermaandag. Echter, Leek heeft meer! Vanuit de winkeliersvereniging wordt sinds een aantal jaren, vlak voor de zomervakantie, een zomerbraderie georganiseerd.

In het prachtig vernieuwde centrum gaan veel winkeliers naar buiten met een kraam. Om te zorgen dat het een aaneengesloten lint wordt van kramen komen er ook veel standhouders van buiten af. Dit zorgt voor een veelzijdige afwisseling van aanbod.

Door de herinrichting van het centrum is er een uitstekende aansluiting ontstaan met het aangrenzende landgoed Nienoord. Het landgoed herbergt; de borg Nienoord met schelpengrot en rijtuigen museum, uitgestrekte bossen, attractiepark Nienoord met stoomtrein en kinderboerderij, het zwemkasteel Nienoord met binnen en buiten zwemmen etc. ..

Vele winkels zullen met een kraam naar buiten gaan en de terrassen worden extra gezellig aangekleed. Tijdens de braderie zullen er een aantal randactiviteiten georganiseerd worden.

Meer informatie of ook deelnemen aan de zomerbraderie? Schijf je dan snel in via Marktbezoeken.nl.

   
Back to top button