Thirza Kregmeier (17) uit Leek verkozen tot Miss Teen of Groningen

GRONINGEN/LEEK – Afgelopen zondag 14 juni 2015 was de finale van Miss Beauty of Groningen en Miss Beauty of Drenthe. Dit vond plaats in de MartiniPlaza te Groningen. Tijdens deze finale waren er maar liefst 30 dames die streden voor de titel van Miss Beauty of Groningen, Miss Teen of Groningen, Miss Beauty of Drenthe en Miss Teen of Drenthe!

Door de ADD Group uit Groningen en het MartiniPlaza was een mooi podium met een goede lichtopstelling neergezet waarop de prachtige finalisten konden strijden voor de titel van 2015 in de Bikinironde, Galaronde en voorstelronde!

Na deze drie rondes was het moeilijke moment aangekomen voor de 8 koppige jury. De titel van Miss Populairity Drenthe is uitgereikt aan Romy Haagsma, Miss Populairity  Groningen aan Jennifer Roodbergen.

De titels Miss P gingen naar:  Thirza Kregmeier en Lisa Fokkema De titel Miss Totally in Shape ging naar:Melanie Hindriks. Na een pauze was het tijd voor de uitslag. De Miss Teen is de categorie voor meiden tussen de 15 en 19 jaar en Miss Beauty is voor 20 t/m26 jaar.

Miss Teen of Drenthe is geworden: Melissa Scherpen 18 jaar uit Emmen en Miss Beauty of Drenthe Zoë Niewold 19 jaar uit Erica.

Thirza Kregmeier 17 jaar uit Leek is Miss Teen of Groningen geworden en Miss Beauty of Groningen is gewonnen door  Carolien Eefting 21 jaar uit Groningen.

De winnaressen mogen zichzelf straks bewijzen tijdens de Miss Beauty of the Netherlands verkiezing in oktober 2015! Op de foto zie je van links naar rechts, Melissa Scherpen, Zoë Niewold, Thirza Kregmeier en Carolien Eefting.

Foto’s: Joris Brouwer/Photography

 

   
Back to top button