Reis de wereld rond tijdens zomervakantieprogramma in Familiepark Nienoord

 

LEEK – Deze zomervakantie zijn er veel spetterende, spectaculaire evenementen in Familiepark Nienoord. Dit jaar maakt Nieno samen met jou een reis om de wereld!

Doe 5 juli mee met de Vossenjacht door Europa, word 19 juli cowboy op de Westerndag en kom in Noord-Amerikaanse sferen. Spring 2 augustus als een kangoeroe door Australië op Nieno’s Springfeest en kom 9 augustus feestelijk de zomer afsluiten tijdens Finding Nieno waar we alles nog eens dunnetjes overdoen.

Nieno is lang genoeg in het Familiepark geweest en wil nu ook wel eens op reis. Dit jaar kun je hem meenemen en daar zelfs prijzen mee winnen! Haal bij ons een Nieno sticker, plak deze op de meest leuke, gekke, bijzondere vakantieplek en maak er een foto van.

Ook in het Familiepark is er veel te doen! Op zondag 5 juli is er de Vossenjacht, een spannende zoektocht naar typetjes uit verschillende Europese landen. Na de spannende Vossenjacht gaan we door naar Noord-Amerika. Zondag 19 juli is het namelijk Westerndag op Nienoord: word cowboy voor een dag! Er zijn spectaculaire activiteiten geheel in het teken van het cowboy leven en het Wilde Westen. Zondag 2 augustus is het tijd voor Nieno’s Springfeest: kom deze dag springen, spetteren en glijden op Nieno’s springfeestje. Spring als een kangoeroe door Australië heen op diverse springkussens en stormbanen. Verveel je geen moment!

Op zondag 9 augustus sluiten we de zomeractiviteiten feestelijk af met #FindingNieno! Deze dag mag je zeker niet missen, want Nieno pakt flink uit! Op deze dag wordt namelijk de winnaar bekend gemaakt van de #FindingNieno actie en zijn er vele activiteiten door het hele park en de nieuwe attractie Expeditie Nienoord te vinden. Al deze activiteiten hebben te maken met de verschillende werelddelen waar Nieno de afgelopen weken door heen is gereisd.

Meedoen met #FindingNieno?
Haal je eigen Nieno sticker op bij ons, en plak deze op de meest leuke, gekke, bijzondere vakantieplek. Zet jezelf met Nieno op de foto en tag ons via #FindingNieno op Facebook of mail de foto naar [email protected] en maak kans op een Familiepark abonnement voor het HELE gezin!

Kortom deze grote reis mag je niet missen! Voor overige info over het zomerprogramma en de activiteiten kijk op www.landgoednienoord.nl.

   
Back to top button