REGIO: Ongeval op A7 met twee gewonden en grote schade

RNF_0028MARUM – Bij een ongeval op de A7 bij Marum zijn zondagavond twee mensen gewond geraakt. Over de oorzaak is nog niks bekend. De VOA heeft uitgebreid sporenonderzoek moeten verrichten om de oorzaak te achterhalen.

Een van de mogelijk oorzaken is dat een auto met aanhanger een andere auto wilde inhalen. Bij het inhalen zou de aanhanger zijn gaan slingeren en hierbij de andere auto hebben geraakt. De brandweer van Marum en ambulance’s hebben de slachtoffers uit hun auto gehaald. De twee gewonden zijn met o.m. nekletsel overgebracht naar Nij Smellinghe in Drachten.

Het verkeer heeft danig last gehad van het ongeval en het sporenonderzoek. Op een gegeven moment stond er een file van twee kilometer. Berger Collewijn heeft de auto’s en de aanhanger afgesleept.

Foto’s Romke Notenbomer 112Marum

Back to top button