Leekweek zal dit jaar extra goed gevierd worden

LEEK – De gemeente Leek gaat de herinrichting van het centrum Leek-Nietap feestelijk afsluiten tijdens de LeekWeek met zowel inwoners, ondernemers en betrokkenen bij het project. De laatste werkzaamheden van het project worden voor de zomervakantie afgerond. Omdat afsluiting voor het project Nienoord ook nog moet gebeuren gaan we dit combineren.

Naast de reguliere LeekWeek activiteiten die Stichting Stelten jaarlijks organiseert sluiten andere ondernemers en stichtingen ook bij de festiviteiten aan met activiteiten in de week van 28 augustus t/m 5 september. Bezoekers van binnen en buiten de gemeente kunnen zien wat er allemaal veranderd is en 9 dagen lang extra van het landgoed Nienoord en het vernieuwde centrum Leek-Nietap genieten door de vele activiteiten deze week.

Bijdragen

Deze projecten zijn een deelproject van de Intergemeentelijke Structuurvisie Leek-Roden en zijn mede mogelijk gemaakt door een subsidie vanuit Europa (Europese Unie, Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling en het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (KOERS NOORD) en van de Regio Groningen-Assen en aanvullende bijdragen van Provincie Groningen en Provincie Drenthe. Regio Groningen-Assen ondersteunt en initieert projecten die een duidelijke toegevoegde waarde leveren aan de ontwikkeling van haar ambities in de regio. GA Regio Groningen-Assen ontdekken! www.regiogroningenassen.nl

   
Back to top button