Cowboy voor een dag tijdens de Westerndag op Landgoed Nienoord

LEEK – Na de spannende Vossenjacht in Europa reizen we door naar Noord-Amerika. Zondag 19 juli is het namelijk Westerndag op Nienoord: word cowboy voor een dag! Er zijn spectaculaire activiteiten geheel in het teken van het cowboy leven en het Wilde Westen.

Je kan je bij ons laten schminken, de hele dag paardrijden of een ritje maken in de huifkar. Ook doen we allerlei leuke spelletjes in Westernstyle. Je kan namelijk hoefijzer werpen, blikschieten en we gaan kijken of je met een lasso iets kunt vangen. En lukt het jou je hoed op de kapstok te gooien, net als een echte cowboy? Verder zijn er weer 2 grote paarden die je over het Familiepark en de Expeditie gaan slepen op het grote zeil. 

Wie is de mooiste cowboy of indiaan

Zet je mooiste indianentooi op, neem je lasso mee, trek je cowboylaarzen aan en kom naar de Westerndag op Familiepark Nienoord. Er is namelijk een heuse Westernmodeshow. We gaan op zoek naar de mooiste cowboy of indiaan!

Kortom een dag die je niet mag missen! Ben je net op vakantie die dag? Niet getreurd want er komen nog 2 leuke evenementen in de zomervakantie. Zondag 2 augustus is het tijd voor Nieno’s Springfeest: kom deze dag springen, spetteren en glijden op Nieno’s springfeestje. Spring als een kangoeroe door Australië heen op diverse springkussens en stormbanen.

Op zondag 9 augustus sluiten we de zomeractiviteiten feestelijk af met #FindingNieno! Deze dag mag je zeker niet missen, want Nieno pakt flink uit! Op deze dag wordt namelijk de winnaar bekend gemaakt van de #FindingNieno actie en zijn er vele activiteiten door het hele park en de nieuwe attractie Expeditie Nienoord te vinden.

Meedoen met #FindingNieno?
Haal je eigen Nieno sticker op bij ons, en plak deze op de meest leuke, gekke, bijzondere vakantieplek. Zet jezelf met Nieno op de foto en tag ons via #FindingNieno op Facebook of mail de foto naar [email protected] en maak kans op een Familiepark abonnement voor het HELE gezin!

Kortom deze grote reis mag je niet missen! Voor overige info over het zomerprogramma en de activiteiten kijk op www.landgoednienoord.nl.

   
Back to top button