Nieuwe kinderfeestjes op Landgoed Nienoord

 

LEEK – Familiepark Nienoord is de allerleukste plek voor een kinderfeestje vol plezier en actie! Met vriendjes en vriendinnetjes klimmen en klauteren, glijden van één van de vele glijbanen en natuurlijk een ritje met de trein maken.

Dit jaar zijn er weer een paar spectaculaire feestjes bij gekomen zoals het Bakkersfeestje en de Piraten Expeditie. Bij zonneschijn maar ook bij regen kun je met z’n allen spelen in de grote overdekte speelhal in Familiepark Nienoord of in het overdekte subtropische Zwemkasteel. Een unieke locatie om je kinderfeestje te vieren! 

Er zijn verschillende kinderfeestjes te reserveren op Landgoed Nienoord. Zo hebben we sinds kort de ‘Piraten Expeditie’! Verkleed als piraat ga je samen op een spannende zoektocht naar de schat op Expeditie Nienoord. De zoektocht zit vol met leuke piratenvragen en -opdrachten. Ben jij zo geslepen als een piraat en ontdek je waar de schat ligt?

Houd je van cup cakes, of regent het buiten? Kies dan voor ‘Nieno’s Bakkersfeestje’. Wat is er nou leuker en vooral lekkerder dan je eigen cup cakes versieren en dat ook nog eens met je beste vriendjes en vriendinnetjes te doen! Je krijgt hiervoor chocolade, slagroom, spekjes en nog veel meer. Alle ingrediënten voor een smakelijk kinderfeestje zijn aanwezig! Ondertussen mag je natuurlijk best stiekem proeven, zoals een echte bakker dat ook doet.

Echte ridders kunnen ‘Nieno’s Ridderspeurtocht’ lopen. Kun jij alle vragen van de speurtocht oplossen? Dit kinderfeestje is een avontuurlijke wandeltocht van 1 tot 1,5 uur die je op een speelse manier laat kennismaken met Landgoed Nienoord en al haar geheimen. Ga op pad bewapend in een echt ridder outfit met een zwaard en helm!

Een onvergetelijk kinderfeestje op Landgoed Nienoord is altijd inclusief eten en drinken en kan gereserveerd worden door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 0594-512230. De tarieven variëren tussen € 8,20 en € 13,75 per persoon. Meer informatie over de kinderfeestjes op Landgoed Nienoord? Kijk dan op snel op www.landgoednienoord.nl.

   
Back to top button