Wold & Waard neemt definitief 180 sociale huurwoningen over van woningcorporatie Wierden in Ezinge, Garnwerd en Feerwerd

Westerkwartier – Op 3 juli werden de handen geschud en werd de overdracht van bijna 180 woningen in het Westerkwartier, gelegen in Ezinge, Garnwerd en Feerwerd, officieel.

Deze stap betekent een nieuw begin voor de huurders van deze sociale huurwoningen, aangezien ze vanaf 1 januari 2024 een nieuwe verhuurder hebben: woningcorporatie Wold & Waard. Deze woningen waren tot voor kort eigendom van woningcorporatie Wierden en Borgen en vormen de laatste aanvulling op het woningbestand van Wold & Waard in het Westerkwartier.

Ton Schroor, directeur-bestuurder bij Wold & Waard: “Wij verwelkomen de bewoners van deze woningen van harte bij Wold & Waard. Deze overdracht voelt voor ons als een natuurlijke stap. We hopen dat dit ook zo voelt voor de huurders uit deze dorpen.”

Bijeenkomsten
De huurders van de 180 woningen hebben vanaf 1 januari 2024 een nieuwe verhuurder. Zij zijn op de hoogte gesteld van deze verandering. Om de bewoners welkom te heten, heeft Wold & Waard bijeenkomsten gepland in januari om de bewoners te leren kennen. Alle huurders hebben een uitnodiging ontvangen en Wold & Waard hoopt ze op een van de kennismakingsbijeenkomsten te zien. Er zal één bijeenkomst per dorp plaatsvinden, waar Wold & Waard kennismaakt met de bewoners en waar de bewoners de kans krijgen om kennis te maken met de medewerkers van Wold & Waard en vragen te stellen.

Wold & Waard kijkt uit naar een succesvolle en zorgeloze overgang voor de bewoners.

   
Back to top button