Erwin Poldervaart winnaar 7 van 7 huizen (Foto’s/Uitslagen)

ZEVENHUIZEN – Erwin Poldervaart uit het Zuid-Hollandse Zuidland heeft vrijdagavond de 7 van 7 huizen gewonnen, Erwin legde de 7 kilometer af in 23 minuten en 36 seconden. De tweede was Riekele Kobes afkomstig uit Nij Beets, hij volgde op 14 seconden. De derde plaats was voor Meindert ter Veer uit Oldehove.

Bij de vrouwen heeft Anna ter Steege uit Roden de eerste plaats in de wacht gesleept met een tijd van 29 minuten en 43 seconden. Jansien Dijk uit Groningen liep 1 minuut en 22 seconden later over de eindstreep. De derde plaats is voor de Groninger Mirjam Nicolai die 1 minuut en 27 seconden na Jansien binnen liep.

Donor
Omdat het de 7e editie is heeft de organisatie dit jaar wat extra aandacht gevraagd voor het donorschap, Albert de Graaf die zelf een donororgaan heeft ontvangen, loopt mee en bij de start-finish was er een stand met infomateriaal aanwezig. Kijk ook op de site www.erikwijtsma.nl voor meer info en registreer je vandaag nog als donor.

Tevreden
De organisatie van het succesvolle evenement is zeer tevreden, dit jaar was er tevens een record aantal deelnemers van maar liefst 403 renners. De jongste deelnemer was de 3-jarige Thyan Elzinga.

Uitslagen
De complete lijst met daarop alle uitslagen vind je hier: UITSLAGEN

Voor meer foto’s van de run kijk dan in het album met foto’s gemaakt door Wil de Boer. Voor het album klik hier: FOTOALBUM

Foto’s: Wil de Boer

 

 

   
Back to top button