Leekster Eagles speelt uit 5-5 tegen Kondo Budjang

WORMER/LEEK – Tegen Kondo Budjang was de eerste helft er één van aftasten voor beide teams. Er werd leuk gespeeld waarbij er heel wat kansen onbenut bleven.

Vanaf het eerste fluitsignaal kon je voelen dat de Eagles beter in hun vel zaten dan de afgelopen wedstrijden. Er werd onderling gecommuniceerd en Kondo had het er zwaar mee om het doel schoon te houden. Pas na 15 minuten kon Kondo na vele hoekschoppen de bal in het net van Henri Rodenburg krijgen. Ruststand werd daardoor 1-0.

Na de rust kwamen de Eagles in verweer met het doelpunt van Amin Ajouaou in de eerste minuut. En toen barstte de strijd los. Beide teams waren aan elkaar gewaagd, waarbij de Eagles in mijn beleving iets beter waren. Kondo maakte drie minuten later de 2-1 en kort daarna de 3-1. Roy de Vries wist met nog ruim elf minuten te spelen de 3-2 op het scorebord te zetten. Met nog ruim acht minuten te gaan was het Petrit Hoxhaj die de stand gelijk wist te trekken naar 3-3 . Stefan Brouwer bracht de Eagles met nog zeven minuten te gaan op een voorsprong van 3-4. Kondo reageerde binnen een minuut met de gelijkmaker en nam een paar minuten later de voorsprong in de wedstrijd. Met nog ruim vier minuten te gaan wist wederom Stefan Brouwer de stand op 5-5 te brengen in een erg drukbezet doelgebied.

De inbreng van Petrit Hoxhaj als vliegende keep bracht verder geen verandering in de eindstand van 5-5.

Vrijdag 11 maart speelt Leekster Eagles thuis tegen White Stones, aanvang wedstrijd 20.15 uur.