Nieuw bij de Postwagen; Ontsnap jij binnen de tijd uit een Escape Room?

TOLBERT – Bij de Postwagen in Tolbert wordt al enige tijd hard gewerkt aan de realisatie van 5 kamers voor het nieuwste evenement ‘Race to Escape’.

Hoe stress bestendig zijn jullie eigenlijk nog als je maar een uur de tijd hebt en je elke minuut hoort tikken? Wie is de teamplayer van jullie, wie neemt graag het voortouw en wie kijkt liever toe vanaf een afstandje maar komt wel met DE oplossing?

Lukt het jouw om te ontsnappen binnen 60 minuten?

Deze activiteit is erg leuk voor bijvoorbeeld vrijgezellenfeesten, bedrijfs-uitjes, familie-uitjes of als activiteit voor een vriendengroep. Het leuke aan deze activiteit is dat er onderling ook nog gestreden kan worden, dit maakt de spanning NOG groter! De ‘Race to Escape’ bied 5 kamers voor 2 t/m 5 personen. Welk team is als in staat om als eerste alle raadsels en opdrachten te voltooien?

Laat jij jezelf opsluiten in één van onze spannende Escape Rooms

De Race to Escape is ingewikkeld en onvoorspelbaar, maar uiteindelijk allemaal erg logisch. Steek de hoofden bij elkaar, want nadat jullie zijn opgesloten in één van de kamers zijn jullie volledig op elkaar aangewezen. En neem maar van ons aan, je zult elkaar nog hard nodig hebben!

Kunnen jullie samen door middel van raadsels, opdrachten en door out of the box te denken de oplossing vinden binnen de tijdslimiet van een uur?

Voor meer informatie en het reserveren van één van de kamers bezoek dan deze website: Race to Escape

 

Back to top button