Kv Sparta E1 kampioen

ZEVENHUIZEN – Afgelopen zaterdag speelde Sparta E1 haar kampioenswedstrijd tegen HHV E1 uit het Drentse Hollandscheveld.

De E1 had tot nu toe alle wedstrijden gewonnen en bij gelijkspel of winst mochten de jonge Spartanen zich, een wedstrijd voor het einde van het seizoen, kampioen noemen. Sparta E1 liet er geen twijfel over bestaan en schoot uit de startblokken. In de rust stond er al een 8-0 voorsprong op het scorebord. In de tweede helft liet Sparta goed spel zien maar werd het gat van de korf amper meer gevonden. Uiteindelijk blies de scheidsrechter bij een 10-1 stand af en werden de rozen uitgereikt!

Op de foto boven v.l.n.r. Fien Barkema, Michiel Kuiper, Ineke Bergsma (trainer/coach) en Nathan van Dijk. Onder v.l.n.r. Rubin Koopman, Rozemarijn Feenstra en Tessa Aguila Sevilla.