Milon Cirkel bij Sportcentrum Leek

LEEK – De Milon Cirkel is een slimme combinatie van volautomatische toestellen. Je trainer stelt éénmaal alle toestellen voor je in, en al je gegevens worden bewaard op een chipkaart. Je doet 6 spierversterkende oefeningen en tussendoor werk je aan je conditie.

Je kan echt niets meer fout doen: je zitpositie is correct, je gewicht is juist ingesteld, je kan niet te ver bewegen. Allemaal omdat je eigen persoonlijke instellingen via de chipkaart worden overgenomen op de toestellen. Snel, veilig en heel eenvoudig. De vaak voorkomende fouten die gebeuren in gewone fitnesscentra kan je nu niet meer maken! Je traint 100% veilig!

IN TOTAAL DUURT JE TRAINING SLECHTS 35 MINUTEN

Je volledige training op de Milon Cirkel duurt slechts 35 minuten! Mocht je eerst een warming-up doen wat we wel aanraden, komen er zo’n 10 minuten bij. Het is heel leuk om te doen. Je krijgt geen kans om je te vervelen door het snelle wisselen. Spieroefeningen duren slechts 1 minuut, de conditieoefeningen slechts 4 minuten. Het belangrijkste is dat je voelt dat je in slechts 35 minuten tijd écht goed gesport hebt. Deze 35 minuten zullen voorbij zijn voor je het weet!

VERHOOGT JE STOFWISSELING 15X LANGER DAN EEN GEWONE UITHOUDINGSTRAINING  

Na elke training op de Milon Cirkel gaat je lichaam dagenlang meer vetten verbranden door de verhoogde stofwisseling na een effectieve training! 2 x per 10 dagen de Milon Cirkel is ruim voldoende voor een zeer goed resultaat doordat je intensief genoeg oefent. In enkele maanden tijd zal je spectaculair resultaat hebben als je de richtlijnen van de trainers volgt en regelmatig je weerstand aanpast!

In de maand september kunnen zowel leden als niet-leden de Milon zonder extra kosten uitproberen. Kom langs of bel voor het maken van een afspraak: 0594-512040

Back to top button