Oefenwedstrijd top basketball in de Topsporthal bij Sportcentrum Leek

LEEK – Topbasketbalclub Donar start op zaterdag 19 september, aanvang 19.30 uur, in de Topsporthal Sportcentrum Leek de oefencampagne vooraf aan de start van het nieuwe seizoen.

Dat deze topwedstrijd in Leek kan worden gespeeld is mogelijk gemaakt door de wedstrijdsponsoren  Jeroen Nienhuis, eigenaar van Mitra Drankenspeciaalzaak Nienhuis in Leek en Josse Zwols, eigenaar van DeAannemers, bouwer van websites en webapplicaties in Groningen. Beiden zijn fervent liefhebber en fan met veel passie voor Donar. Daarnaast is de steun en inbreng van Sportcentrum Leek en Gemeente Leek onontbeerlijk om deze oefenwedstrijd in de Topsporthal Leek te kunnen spelen.

Entreekaarten kosten in de voorverkoop per persoon € 7,50 voor volwassenen en, indien nog voorradig, € 10,00 aan de kassa. Jongeren tot en met 16 jaar betalen € 5,00 voor een entreekaart. Kaarten in de voorverkoop zijn alléén verkrijgbaar bij Mitra Drankenspeciaalzaak Nienhuis, Industriepark 8 in Leek, telefoon 0594-516667, of online te bestellen via www.vanplan.nl.

Na het succesvolle vorige seizoen van Donar zijn de verwachtingen voor dit seizoen wederom hooggespannen. Met de komst van de succesrijke nieuwe coach Erik Braal -tweemaal verkozen tot coach van het jaar – en diverse nieuwe topspelers, waaronder Dexter Hope, Ken Brown en Chase Fieler en de terugkeer van clubheld Jason Dourisseau lijkt Donar weer een prominente rol te gaan spelen in de Nederlandse competitie en in de Europa Cup, hierin uitkomend o.a. tegen gerenommeerde tegenstanders uit Frankrijk, België en Hongarije. De oefenwedstrijd tegen de Duitse topclub en in de Bundesliga uitkomende Eisbären Bremerhaven belooft dan ook op voorhand een topwedstrijd te gaan worden en een goede graadmeter te vormen van hoe Donar, de trots van het Noorden, er voorstaat vooraf aan de start van het nieuwe seizoen.

Clinic

Voorafgaand aan de oefenwedstrijd van Donar is er een basketbalclinic, van 18.00 – 19.15 uur, met als doel basketbal als breedtesport te stimuleren. De clinic wordt georganiseerd en uitgevoerd i.s.m. Flying Red uit Roden. Iedereen kan desgewenst vrij  deelnemen. Tijdens de clinic kunnen allerlei trainingen en oefeningen op basketbalgebied gevolgd en gedaan worden. Een aantal spelers van Donar werkt mee aan de clinic en zij verzorgen een aantal trainingen. Uiteraard kan men dan ook met ze op de foto en zijn ze beschikbaar voor een handtekening.

Wedstrijdsponsoren

Mitra Drankenspeciaalzaak Nienhuis van ondernemer/eigenaar Jeroen Nienhuis is gevestigd aan Industriepark 8 in Leek en bezit de exclusieve voorverkoop van de entreekaarten voor dit top oefenduel. De enthousiaste ondernemer/eigenaar, met een groot hart voor basketbal, heeft de slijterij vorig jaar oktober overgenomen en inmiddels omgebouwd tot een prachtig ingerichte en functionele drankenspeciaalzaak . Niet alleen het interieur, ook het assortiment is volledig vernieuwd en daarmee bij uitstek hét adres voor een mooi cadeau of lekkere fles. Niet alleen voor al uw dranken, ook voor (relatie)geschenken, proeverijen, partyservice en nog heel veel meer is dit het juiste adres. Zie ook www.MitraLeek.nl @MitraLeek

 

Josse Zwols is eigenaar van het bedrijf DeAannemers. Josse Zwols is eveneens een fervent basketballiefhebber. Het bedrijft richt zich op bouwen van websites en bouwt aan de techniek achter websites en webapplicaties. Dit onder meer in PHP, My SQL, Javascript en JQuery. DeAannemers is gevestigd aan de Leonard Springerlaan 19 in Groningen. Telefoon 050-7200004, website www.deaannemers.nl en email [email protected].

   
Back to top button