20e editie van de Oldtimer & Classic Beurs in Sportcentrum Leek

LEEK – Het beloofd in oktober weer een mooi oldtimer en klassiek spektakel te worden in Sportcentrum Leek. Veel oldtimer- en motorenliefhebbers hebben zich al weer voor deelname aangemeld om naar Leek te komen.

Waaronder een flink aantal clubs die ieder jaar weer met mooie nog niet geshowde auto’s en motoren komen. Nieuw dit jaar SCHARB Alfa Romeo vereniging, DKW, en Simca.

Veel bijzondere exclusieve oldtimers zijn ingeschreven. Waaronder een mooie, oogverblinde en zeldzame auto “ Lorraine Dietrich Tonneau uit 1907”.

Bijzonder is dat de verenigingen met Franse oldtimers en klassiekers bij elkaar gaan staan in één stand. En uiteraard zijn er van heel veel merken oldtimers en klassiekers aanwezig. Waaronder grote Amerikaanse oldtimers, sportwagens, en klassiekers  uit de jaren ’50, ’60, ’70, ’80 . Natuurlijk zijn er ook hele mooie oldtimers van voor de tweede wereldoorlog. En ook uit die tijd weer veel  auto’s die nog nooit in Leek zijn geweest. En dan de vele verhalen over de geschiedenis van het voertuig.

Tevens is er ook weer een leuke collectie kleine brandweerwagens met bijbehorende attributen. De Veteranen Motoren Club komt met een mooie collectie Franse motoren. En uiteraard zijn er veel andere merken vertegenwoordigd.

Naast de vele oldtimers, motoren, bromfietsen zijn er ook de tweewielers van het Fietsmuseum “De Barrel” uit Haulerwijk.

Naast de voertuigen zijn er veel verkoopstand met onderdelen, miniaturen, boeken, documentatie, gereedschap en veel spullen uit de jaren ’50 en ’60.

Aanmelding voor de 20e Oldtimer & Classic Beurs is nog steeds mogelijk. Bezoek onze website www.oldtimerleek.nl  voor informatie en inschrijfformulier of [email protected] . Of stuur een mail naar [email protected]  of [email protected] Telefonisch te bereiken 0594-512040 Sportcentrum Leek.

Kortom er valt weer veel te zien en te beleven op de 20e Oldtimer en Classic Beurs in Sportcentrum Leek. Tijdens de beurs is er livemuziek en een uitstekende horeca aanwezig.

De openingstijden zijn:

  • Vrijdag   9 oktober  van 17:00 tot 21:00 uur.
  • Zaterdag 10 oktober van 10:00 tot 18:00 uur.
  • Zondag 11 oktober van 10:00 tot 18:00 uur.

Ruime parkeergelegenheid is aanwezig rondom Sportcentrum Leek en gratis. En Sportcentrum Leek, De Schelp 35, Leek is makkelijk te bereiken volg de aanwijzingsborden van Sportcentrum Leek.

Tijdens de 20e Oldtimer Classic Beurs de evenementenregeling van de belastingdienst van kracht. Van donderdag 8 t/m zondag 11 oktober kunt u probleemloos met de geschorste voertuigen deelnemen.

   
Back to top button