GIGA Kangoeroedag bij KV Sparta

ZEVENHUIZEN – Na maanden van voorbereiding is het eindelijk zo ver. Vrijdagochtend 25 september komen de kleuters van De Delta en Het Veenpluis uit Zevenhuizen, ’t Jonkertje uit Jonkersvaart, De Dorpel uit De Wilp en Van Panhuys uit Leek naar het korfbalveld in Zevenhuizen om daar deel te nemen aan de allereerste GIGA Kangoeroedag.

Op deze ochtend worden er allerlei geweldige, leuke, spannende, spetterende, actieve en leerzame activiteiten gedaan. Deze activiteiten laten de kinderen bewegen, maar ook vooral plezier hebben in het sporten. Onder leiding van veel Sparta vrijwilligers, maar ook onder leiding van studenten van de opleiding Sport en Bewegen van het Alfa College uit Groningen zullen wij de kinderen een onvergetelijke ochtend bezorgen.

Deze ochtend kan alleen maar tot stand komen met behulp van veel sponsoren. We hebben verschillende bedrijven uit Zevenhuizen en omstreken bereid gevonden om een (kleine) bijdrage te leveren. Dit zorgt ervoor dat de kinderen aan het einde van de ochtend met een gevulde goodie bag, tevreden, naar huis zullen gaan.

Als vervolg op de GIGA Kangoeroedag wil Sparta graag weer een Kangoeroe Klup starten, de Kangoeroe Klup is een gezellige club voor kinderen van 3 tot en met 6 jaar waar ze lekker kunnen sporten met leeftijdsgenootjes. Kinderen van 3 tot en met 6 jaar kunnen daarom op zaterdag 26 september, zaterdag 3 oktober en zaterdag 10 oktober meedoen met de Kangoeroe trainingen van 10.00 uur tot 10.45 uur. Ook als je niet in Zevenhuizen woont ben je van harte welkom. Wij hebben er zin in, jij toch ook?!

Back to top button