Turngala Leek komt er weer aan

LEEK – Het vorig jaar met succes gehouden Turngala Leek krijgt dit jaar weer een vervolg. Op zaterdag 7 november 2015 zullen er weer twee shows worden gegeven waarbij de toppers uit de landelijke turnsport en andere gymdisciplines weer aanwezig zullen zijn.

Zo zal Yuri van Gelder weer aanwezig zijn evenals Casimir Schmidt en de Belgische turner Kristof Schroe. Bij de dames zullen de toppers Lisa Top, Eythora Thorsdottir en de tweeling Wevers aanwezig zijn. Het gala wordt net als vorig jaar weer gepresenteerd door de NOS verslaggever Hans van Zetten. Naast het turnen zullen ook de landelijke toppers op ander gebied zoals ritmische gymnastiek en acro hun beste kunnen laten zien. Het is de organisatie van het gala ook gelukt om de winnares van het populaire tv-programma Superkids, Zoë Greten, vast te leggen alsmede het trio dat in dit programma de derde plaats wist te halen.

Daarnaast zullen op het gala diverse showacts te bewonderen zijn zoals acrobatiek in de lucht en dans. Het belooft dus in de lijn van vorig jaar een sensationele show te worden voor zowel de turnliefhebbers maar ook voor publiek dat van een prachtige show houdt. Voorafgaand aan de gala’s zal er een gratis beweegplein zijn geopend waar het publiek zelf actief kan meedoen met de verschillende gymsporten of om te genieten van kleinschalige acts, standhouders en een kop koffie. De kaarten zijn te bestellen via www.vanplan.nl, www.turn-gala.nl of bij het sportcentrum Leek. Vorig jaar waar beide shows voortijd al uitverkocht dus voor de liefhebbers is het raadzaam om op tijd de kaarten te bestellen. Meer informatie over het Turngala is te vinden op www.turn-gala.nl.

   
Back to top button