Het Complot Theater speelt voorstelling ‘Familie’ bij AGORA Leek

LEEK – M.i.v. midden september heeft het voormalige gebouw Punt 1 een nieuwe naam gekregen: n.l. AGORA. AGORA komt uit het Grieks en was in de oudheid dé centrale plek waar het sociale en culturele leven zich afspeelde.

Met ons cultureel centrum creëren wij hetzelfde in de gemeente Leek. Naast toneel, theater en live concerten vinden er in ons cultureel centrum ook lezingen en symposia plaats. AGORA is bovenal een plek waar activiteiten worden georganiseerd voor jong en oud en inwoners van Leek elkaar op laagdrempelige wijze kunnen ontmoeten. Door de vele faciliteiten en uitstekende parkeergelegenheden is AGORA bovendien een uitstekende plek om een evenement te organiseren.

Na de officiële feestelijke opening en onthulling van het logo op het gebouw aan de Rodenburg, is er zondag 4 oktober om 15.00 uur een leuke voorstelling door het Complot theater.

Familie: je moet het er maar mee doen, of je elkaar nu aardig vindt of niet.

Vader Jan nodigt zijn kinderen uit voor een lang weekend skiën in Zwitserland. Moeder Els heeft niet lang meer te leven en hij wil graag nog een laatste keer samen zijn met het hele gezin om goede herinneringen op te halen. Die herinneringen blijken echter niet voor iedereen even prettig. Binnen de vier muren van het Zwitserse chalet kunnen de gezinsleden elkaar niet meer ontlopen. Naarmate de alcohol vloeit, komt meer en meer oud zeer naar boven. En dat terwijl Els een verrassing had.

“Moet ik het dan echt zeggen? Er was geen liefde. Er was bij ons thuis van alles, maar geen liefde.”

Tekst: Maria Goos, Regie: Philippien Bos, Spel: Annette Zuidema, Grytha Visser, Jelle Buning, Kees Zoethout, Rob Brink,

Saskia Broertjes, Techniek: Bartus Kors, Productie: Petra Tjapkes, Grafische vormgeving: Colette Vrolijk.

Entree: € 7,50 p.p. inclusief  èèn kopje koffie of thee.

Reserveringen telefonisch: 0594-517877 of per mail: [email protected]

   
Back to top button