MW bedrijfskleding en VEV’67 ondertekenen sponsorcontract

LEEK – Zaterdagmiddag, voorafgaand aan de thuiswedstrijd van VEV’67 1 tegen VVI 1 uit Idskenhuizen, werden door Michel Wiersema van MW bedrijfskleding en Jaap Pranger voorzitter VEV’67  het sponsorcontract ondertekend waarmee het hoofdsponsorschap nu ook officieel is bekrachtigd.  MW bedrijfskleding is hiermee voor 3 jaar hoofdsponsor van VEV’67. Op de familiedag in juni werd de nieuwe hoofdsponsor al bekendgemaakt(MW bedrijfskleding hoofdsponsor VEV’67), vandaag is dit met het ondertekenen van de contracten officieel. MW bedrijfskleding is al  enkele jaren verbonden met de club, een goede reden om een partnerschap aan te gaan. MW bedrijfskleding en VEV’67 zien de sportieve samenwerking dan ook met vertrouwen tegemoet.

Foto’s: Herald Veenstra/InfoLeek

 

 

Back to top button