3e voorronde Flinke Pink in Punt 1

Tightropes2012LEEK – Zaterdag 16 maart a.s. wordt alweer de 3e voorronde gehouden voor Flinke Pink 2013.

Het meerdaagse festival, dit jaar voor de 26e keer, wordt altijd tijdens het Pinksterweekend gehouden op het Openlucht Podium Nienoord in Leek.

Sinds enkele jaren wordt een deel van het programma samengesteld middels voorrondes. Op 16 maart zijn de deejay’s aan de beurt voor de “White” edition van het festival. Dit thema kenmerkt zich door de meer toegankelijke dance- en housemuziek. Verder kent het festival de thema’s “Live” (met bands) en “Black” (hardere stijlen dancemuziek).

Voor de komende voorronde hadden meer dan 10 deejay’s zich aangemeld. Zes daarvan mogen zaterdag 16 maart hun kunsten vertonen achter de draaitafels in Jongerencentrum Punt 1. Dit zijn: dj DoIt, Frank Piscini, Eduard de Groot, Aytac Demir, JRD en Ray Shelter.

Evenals het festival tijdens Pinksteren zijn ook de voorrondes gratis toegankelijk, aanvang 20.30 uur.

Flinke Pink

Back to top button