Nieuwjaarsbijeenkomst Vrouwen van Nu, afdeling Tolbert

TOLBERT – De Vrouwen van Nu, afdeling Tolbert komen op dinsdag 24 januari 2017 bij elkaar voor de Nieuwjaarsbijeenkomst. Het komende jaar heeft deze afdeling ook weer een interessant programma te bieden.

24 Januari zal dhr. Kees Boele een presentatie verzorgen over het ontstaan van het Paterswoldsemeer en het Friese Veen. U denkt misschien: wat is daar over te vertellen? Komt u luisteren en u zult verbaasd zijn over de geschiedenis die hier achter zit. 21 Februari vertelt mevr.

Francis van Dijk over de beroemde schilder Vincent van Gogh, over zijn hoogtepunten en (helaas vele) dieptepunten. Tijdens een koffieochtend in maart komt iemand van de firma Koopal Haarwerken vertellen wat je zoal met haarstukken en –werken kunt bereiken.

Wilt u eens een avond van deze afdeling bijwonen? U wordt uitgenodigd geheel vrijblijvend een avond met deze afdeling door te brengen; u zult de gezellige sfeer als zeer prettig ervaren en wordt u mogelijk toch lid van deze afdeling.

De locatie van onze bijeenkomsten is in de Postwagen te Tolbert, aanvang 19.45 uur. Het programma tot en met april 2017 kunt u opvragen bij het secretariaat, tel. nr. 0594-516527. Op onze website: www.vrouwenvannu.nl/tolbert kunt u het gehele programma vinden.

   
Back to top button