Hippische Symposium Noord-Nederland op maandag 11 april

Westerkwartier – Het bestuur van de Stichting Westerkwartier Paardenkwartier (WKPK) is het gelukt om in een hele korte tijd een aantal gerenommeerde namen in de hippische sector te contracteren voor Het Hippische Symposium van het jaar in Noord-Nederland!

Waar staat de Paardensport in 2030
Op maandagavond 11 april wordt een symposium georganiseerd over de toekomst van de paardensport. De rode draad tijdens deze avond zal gaan over de paardensport in de brede zin; Hoe staat de sector in de maatschappij? Hoe ziet het moderne sportpaard eruit in 2030? Wat vraagt topsport van een ruiter in de komende 10 jaar? Welke kansen, maar ook bedreigingen komen er op de sector af?

Voldoende stof tot een goed gesprek en een mooie avond. Tijdens het afsluitende “Hippische Café” zullen de Partners de sprekers bevragen vanuit verschillende invalshoeken.

Henk Lassche, lid algemene directie Countus, zal tijdens deze avond als voorzitter op een inspirerende wijze de avond aan elkaar praten.

19.00 Inloop
Opening door Henk Lassche
1e spreker; Ralph van Venrooij; KWPN zal zijn visie geven op de fokkerij richting 2030
2e spreker; Jan Greve; topfokker, sportman, hengstenhouder, zal op zijn geheel eigen wijze, zijn visie geven op de vraag; waar staat de paardensport in 2030
3e spreker; Egbert Schep; Zeer succesvol fokker, paardenhandelaar en ondernemer, zal ook zijn visie geven richting de toekomst.

Afsluitend is er het “Hippische Cafe” waarbij men de partners vragen kunnen stellen aan de sprekers om vanuit ieder zijn achtergrond de discussie te kunnen voeren.

22.00 Einde bijeenkomst

Aanmelden kan via de volgende link: https://westerkwartierpaardenkwartier.nl/symposium/ Voor deelnemers is een gereduceerd tarief en bent u nog geen deelnemer maar wilt u dit wel worden? Dan ontvangt u daar tijdelijk 2 toegangsbewijzen voor het Symposium bij!

   
Back to top button