Adonis Acrogym na de zomer in Leek én Roden

LEEK/RODEN – Adonis Leek is een acrogym vereniging die hard aan de weg timmert. Acrogym is een combinatie van dans, turnen en acrobatiek, wat vaak een spectaculaire oefening oplevert. De teams van dit jaar waren dan ook succesvol op regionale, provinciale en landelijke wedstrijden.

Mede door dit succes is Adonis op zoek gegaan naar andere trainingsaccomodaties. En dat is gelukt : na de zomervakantie gaat Adonis ook trainingen geven in Roden, in Gymzaal de Poolster. Hier zal elke zaterdagochtend getraind kunnen worden. Toch verdwijnt Adonis niet uit Leek, want ook daar kan nog getraind worden. Elke dinsdag zullen er trainingen gegeven worden in de Topsporthal daar (Sportcentrum). Ook is de Turnhal om de week op zondag voor ons beschikbaar.

Om in het nieuwe seizoen nét zo succesvol te zijn wil Adonis graag nieuwe teams samenstellen. Geïnteresseerde bestaande en aankomende gymnasten mogen dan ook de komende weken kennismaken met acrogym : de komende twee weken kan op woensdag 17 juni kan van 17:00 tot 20:00 uur en zaterdagen 20 en 27 juni kan van 9:00 tot 11:00  vrijblijvend meegetraind worden in de Rodenburghal in Leek. Op 27 juni kan ook in de Gymzaal van de Poolster in Roden van 9:00 tot 11:00 getraind worden. De nieuwe gymnasten kunnen tot het einde van het seizoen nog kosteloos mee doen en proberen.

Bij voldoende belangstelling gaat Adonis zelfs een beginnersgroep (acro)gym starten !! Deze is voor kinderen vanaf 3 jaar, die graag willen gymmen. Een buitenkansje voor de kleuters, want bewegen is erg belangrijk ! Ook de kinderen die hiervoor in aanmerking willen komen, mogen op onze open lessen komen om acrogym eens te proberen.

Meer informatie ?? Neem contact op met trainster Emma Vogel op [email protected] of met bestuurslid Annemarie Kooistra op [email protected]!

   
Back to top button