Goud voor Adonis Leek op Halve Finales

LEEK – Op de Halve Finales Acrogym voor de D/E lijnen die dit weekend in Zwolle gehouden werden, heeft Adonis Leek mooie prestaties neergezet. D-trio Saskia Wijnstra, Hedwig Veldkamp en Feline Baron wist met een prachtige 25,600 overtuigend het gouden eremetaal te pakken in hun categorie en mogen dus als eerste door naar de Finale van 7 juni.

Op het podium stonden zij naast hun teamgenoten Esmee Roffel, Lisanne van der Ploeg en Fabiënne Vogel, die met 25,350 de bronzen medaille binnen wisten halen. E-trio Saskia Bosma, Lois Lampe en Lieke van Diepen werd het slachtoffer van een omstreden jurybeslissing. Door de punt aftrek die daar het gevolg van was kwamen zij niet op de derde, maar op de achtste plaats terecht. Zij staan nu eerste reserve voor de finale. Alle drie deze teams trainen bij Adonis in de Rodenburghal in Leek. Voor de nieuwe teams van volgend seizoen is nog ruimte voor nieuwe gymnasten. Een gratis proefles is altijd mogelijk!