Tent voor TentFeest Leek vandaag al opgebouwd

LEEK – Vandaag, maandag 1 september, werd door een grote groep vrijwilligers en leden van Scouting Nienoord het feestpaviljoen voor TentFeest Leek al opgebouwd op het Evenemententerrein tegenover de Rabobank in Leek.

Na de Draverijen op woensdag aanstaande start TentFeest Leek donderdag 4 september met de Gooische Ladies Night. Een avond vol show, humor, optredens en maar liefst 5000 euro aan prijzen. Voor deze avond (aanvang 20.00 uur) zijn nog een beperkt aantal kaarten in omloop, ze zijn verkrijgbaar bij Hessel HairFashion, Tulips Woman, Fitclub Rodenburg, Capisce Trendy Mode en Blokker.

Na de donderdagavond (die alleen toegankelijk is voor dames 18 +) staat DJ Ben Liebrand achter de draaitafels op vrijdag 5 september. Deze avond (tent open om 20.00 uur) is voor alle leeftijden gratis toegankelijk. TentFeest Leek sluit op zaterdag af met een groots ModeSpektakel om 19.30 uur en een optreden van Maelox en DJ DaBass vanaf 22.00 uur. Ook op zaterdag is de entree gratis en zijn alle leeftijden welkom.

TentFeest Leek wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de steun van 40 bedrijven uit Leek en omgeving, de gemeente Leek, Handelsvereniging Leek-Nietap en Stichting Evenementen Westerkwartier. Kijk voor alle info op www.leekweek.nl.

Foto’s: Jordi Haverdings/InfoLeek.nl

 

   
Back to top button