Gemeente Leek legt kavels onder de loep

LEEK – De gemeente Leek legt dit jaar verschillende kavels onder de loep. Door telkens andere kavels uit te vergroten onder de loep laat de gemeente zien dat zij een verrassende variatie aan vrije kavels heeft, waar men een droomwoning op kan realiseren.

Kavel Populier-Vlier in Oostindie onder de loep

Deze keer nemen we de kavel op de hoek van de Populier en de Vlier in de wijk Oostindie onder de loep. De nieuwbouwwijk Oostindie is een ruime, groene en waterrijke wijk aan de zuidkant van Leek. In deze nieuwe wijk zijn kavels beschikbaar waarop u als particulier een woning kunt laten bouwen. De kavels liggen in verschillende deelbuurten, met verschillende sferen en hebben verschillende groottes. Deze kavel ligt in deelbuurt De Slagen. De Slagen wordt gekenmerkt door lange houtsingels. Als u een woning op de kavel bouwt, kijkt u vanuit de voorkant van uw woning op de houtsingel langs de Populier. Uw tuin ligt op het zuidwesten. De kavel ligt op een hoek, dus u kunt er voor kiezen om uw oprit om de hoek aan de Vlier te leggen. Voordeel van de kavel is dat deze ligt in een gebied waar de meeste woningen al gebouwd zijn. De Populier en de Vlier worden dit jaar woonrijp gemaakt. Daarmee is de weg klaar en volledig ingericht. U krijgt dus geen bouwverkeer meer voor uw woning langs. De kavel op de hoek van de Populier en de Vlier is in de verkoop als kavel S160.
Deze kavel is 464 m2 groot en kost € 127.400,- vrij op naam. Erfpacht van de grond is ook mogelijk.

Meer informatie staat op www.woneninleek.nl/kavelonderdeloep.html

Interesse? Neem vrijblijvend contact op met de gemeente via telefoonnummer (0594) 55 15 15 of mail naar [email protected].

 

Prima wonen in Leek

Leek is als woongemeente zeer geliefd. Leek combineert een landelijke omgeving met een uitstekend voorzieningenniveau met onder meer een veelzijdig winkelcentrum en grootwinkelplein, een prima onderwijsaanbod van peuterspeelzaal tot gymnasium en talloze sociaal-culturele en recreatieve mogelijkheden. Leek ligt langs de A7 op 15 autominuten van Drachten en Groningen en heeft goede busverbindingen.

   
Back to top button