Baseball en Softball club Knights sluiten seizoen in stijl af

LEEK – Heren 2 van Baseball en Softball club ‘Knights’ heeft het seizoen in stijl afgesloten. Northern Stars werd thuis met 12-7 verslagen. Het eerste deel van de wedstrijd werd gespeeld in een ‘feestopstelling’.

Alle 16 spelers die het afgelopen seizoen gespeeld hebben in het kampioensteam van Heren 2 (vast en inval) waren aanwezig en speelden met wisselende veldposities de eerste 1,5 uur van de wedstrijd. Het laatste half uur speelden de vaste krachten van Heren 2 de wedstrijd uit en werd de 14e overwinning van het seizoen binnengehaald. Het eerste deel van de wedstrijd ging gelijk op. Zoals zo vaak dit seizoen werd in de tweede helft van de wedstrijd het verschil gemaakt. Knights liep daar uit van 5-4 naar 10-4. Duncan de Boer was aanvallend het meest productief, hij liet een honkslag en een twee honkslag noteren. De overige honkslagen waren voor Michiel Swalue, Arnoud Mollema, Leon Claessens, Pelle Wiersum, Jesper Martens en René Veenstra.

Verdedigend lieten Richard Vegter (fraaie vangval) en Marcel Huizeling (vangbal met dubbelspel) zich van hun beste kant zien. De wedstrijd werd overigens prima geleid door Michiel Meijer met zijn vader Leffert en broer Floris. Vanaf volgend jaar speelt BSC Knights op het nieuwe honkbal veld (voormalig veld VV Tolbert) op Sportpark Rodenburg.

   
Back to top button