Dames VV Zevenhuizen maken ‘stoute’ kalender voor stichting Make a Wish

ZEVENHUIZEN – Het damesteam van VV Zevenhuizen heeft de stoute voetbalschoenen aangetrokken voor het maken van een prachtige en spannende verjaardagskalender. De dames onder leiding van trainer Gerke Hoogeveen hebben zich onlangs ‘bloot’ gegeven voor de camera van niemand minder dan Linda Douwsma. Linda, van Douwsies Fotografie uit Zevenhuizen staat bekend om haar prachtige, unieke en ongedwongen fotoshoots waarbij een ieder zich op zijn/haar gemak voelt.

Het dameselftal ging de samenwerking met Linda dus graag aan. Deze kalender is een prachtig exemplaar voor uw kerstpakket dit jaar.

Door het kopen van deze unieke kalender steunt u de dames van VV Zevenhuizen en stichting Make a Wish. Stichting Make A Wish vervult de liefste wens van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een bijzonder effect, maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen.

Het is een verjaardagskalender zonder een jaartal erop vermeldt zodat de kalender in lengte van jaren kan worden gebruikt. Elke maand vindt u een mooie foto met daarop verschillende dames. De foto’s zijn gemaakt op diverse locaties met veel humor en een beetje spanning.

Op woensdag 3 december om 19:30 uur zal de kalender presentatie plaatsvinden in de kantine van VV Zevenhuizen. Tijdens deze presentatieavond worden de foto’s van de kalender gepresenteerd en bent u in de gelegenheid om deze bijzondere kalander te bestellen.

Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door de Sponsor van de dames, TWINLIFE!

TWINLIFE heeft de dames namelijk in het nieuw gestoken en de dames zullen de nieuwe kleding deze avond gaan presenteren. Kortom een geweldig initiatief van de dames van VV Zevenhuizen. De dames hopen u dan ook te mogen begroeten op 3 december.

Wilt u nu alvast een kalender bestellen, dan kan dit voor maar €10,- per stuk. Stuur dan een mail met het aantal kalenders en met uw naam, adres en woonplaats naar [email protected].

De kalender wordt persoonlijk overhandigd door één van de dames van VV Zevenhuizen.

Met zo’n kalender vergeet je nooit meer een verjaardag!

Foto: Linda Douwsma
Tekst: Zevenhuizen Nieuws

 

 

   
Back to top button