TOLBERT – Dinsdagavond werd er bij de Postwagen in Tolbert een gala avond gehouden voor de Vindicat Atque Polit leden omdat ze vandaag precies 200 jaar bestaan. Gisteravond kwamen de studenten met een groot aantal bussen aan in Tolbert.

Vervolgens konden ze in de manege achter de Postwagen aanschuiven voor een diner. Tevens was dit ook de eerste keer dat er gezamenlijk met z’n allen gegeten werd. Na het diner werd er bekend gemaakt waar binnenkort het 14-daagse feest gehouden gaat worden, dat is in het gebouw van de oude Suikerunie. Rond 22:30 zijn de studenten van de manege naar de nieuwe Postwagen verhuisd om daar tot diep in de nacht te borrelen en te feesten op muziek waarna ze weer opgehaald werden door bussen.

Voor meer foto’s van de gala avond klik hier.

Foto’s: Jordi Haverdings/InfoLeek.nl

 


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com