Uitslag poll bekend, ‘Wel of niet een InfoLeek applicatie?’

Afgelopen week heeft er op InfoLeek.nl een poll online gestaan waar de bezoekers hun stem achter konden laten op de vraag ‘Wel of niet een InfoLeek applicatie?’. Bezoekers hebben vervolgens massaal gestemd, inmiddels hebben we de poll gesloten en is de uitslag bekend. De ruime meerderheid heeft met zijn/haar stem laten weten dat ze graag een InfoLeek applicatie willen hebben. Dus, de InfoLeek app gaat er komen! De aankomende tijd gaan wij samen met Appademic een app ontwikkelen voor zowel het Apple als Android platform. De app zal geschikt zijn voor telefoon, iPad en Tablet. Zodra de app gereed is zullen we dat bekend maken via de website en via onze social media accounts Facebook en Twitter.

Hieronder ziet u alvast enkele eigenschappen:

– Overzichtelijk en in herkenbare InfoLeek huisstyle
– Kosteloos en vrijblijvend te gebruiken

– Tekst, foto’s en video te zien
– Nieuws per dag geselecteerd
– Filter op categorieën
– Beschikbaar voor Apple en Android besturingssysteem
– Te downloaden voor telefoon, iPad en tablet via de App Store en Google Play

Namens InfoLeek willen we iedereen bedanken die op de poll gestemd heeft en we hopen dat de app net zo’n succes wordt als de web(site) versie!

Eén reactie

Back to top button