Topprestaties van Tiga Leek in Volendam

LEEK/VOLENDAM – 7 Maart was de landelijke kwart finale in Volendam. 4 jongens van Tiga mochten hun kunsten gaan vertonen. In de eerste wedstrijd was Steyn van Bergen aan de beurt.

Zijn doel voor deze wedstrijd was op alle toestellen boven de 15 punten scoren. Dit is hem gelukt en heeft maar liefst 4 punten meer gehaald op de eindscore dan de vorige wedstrijd! Hij eindigde op een 16de plek in het klassement en is door naar de halve finale. In de tweede wedstrijd was Nick Leonards aan de beurt. Hij had er zin in op zijn verjaardag. Op voltige heeft hij wat punten laten liggen, maar over het algemeen was het resultaat goed. Nick eindigde op een 27ste plaats en is daardoor net niet door naar de halve finale.

In de derde wedstrijd waren Hidde de Boer en Joris Mers aan de beurt. Een beetje zenuwachtig begonnen de jongens aan deze wedstrijd. Van het harde werken de afgelopen weken zag je resultaat. Hidde de Boer mocht het podium beklimmen voor de derde plaats. Joris Mers is als 6de geëindigd. Allebei de jongens zijn door naar de halve finale. Er zijn zeker nog verbeterpunten en daar gaan we mee aan de slag. De halve finale zal plaats vinden op 28 maart in Zwijndrecht.

 

   
Back to top button