Leekster Eagles plaatst zich voor de nacompetitie

WOGNUM/LEEK – Vrijdag 13 maart speelde Leekster Eagles uit tegen DVO Wognum. Deze wedstrijd was voor Leekster Eagles van belang omdat de adelaren zich bij winst de tweede periodetitel op hun naam konden schrijven. Volendam had nl de eerste periode al, of wordt waarschijnlijk kampioen.

De eerste helft van de wedstrijd was wat gezapig. Leekster Eagles moest aan de gladde vloer wennen. Deze wedstrijd stond Erwin Mensink het doel voor Leekster Eagles te verdedigen.
Ruststand was 0-1. 
In de tweede helft werd het tempo omhoog geschroefd door de Eagles wat maakte dat het publiek genoeg had om naar te kijken. Wederom hebben we kunnen genieten van een paar prachtige doelpunten van de Eagles.


In de 11e minuut van de tweede helft kreeg de keeper van Wognum rood, waarna er wat wrijving met de arbitrage ontstond. Dit resulteerde in nog een gele kaart voor een speler van Wognum. Hierna besloot de arbitrage om een afkoelingsperiode in te lassen en moest het geringe aanwezige publiek zichzelf even vermaken. Karim wist na hervatting gebruik te maken van de man meer situatie waarna Freddie ook nog een duit in het zakje deed om de 3 punten helemaal veilig te stellen.

Aanwezige spelers: Henri Rodenburg (K), Erwin Mensink (K), Martijn Alssema, Wasim el Baraoudi, Freddie van der Velde, Handrit Hoxhaj, Karim Layeb, Stefan Brouwer, Petrit Hoxhaj, Fabio de Matos Fernandes, Marwin van Wijk, Roy de Vries, Amine Ajouaou

Scoreverloop Leekster Eagles:
0-1 Wassim
0-2 Wassim
0-3 Karim
1-4 Karim
1-5 Freddie

   
Back to top button