Win € 5.000 tijdens de Bewust Wonen Weken en maak uw buurt fijner om in te wonen

WESTERKWARTIER – Wat staat er bij u en uw buren op het verlanglijstje? Zijn er misschien wensen om de leefbaarheid in uw buurt te vergroten? En zijn die niet te realiseren, omdat er te weinig budget is?
Misschien kunnen ze nu werkelijkheid worden.

Aandacht voor leefbare buurten in de Bewust Wonen Weken van 2020
Elk jaar organiseren de gemeente Westerkwartier samen met het Huurderplatform Westerkwartier en de woningcorporaties Huisvesting Vredewold, Wierden en Borgen en Wold & Waard de Bewust Wonen Weken

Drie weken waarin de thema’s veilig, prettig en duurzaam wonen centraal staan. Dit jaar was het hoofdthema: leefbaarheid. En daarom deze prijsvraag: een uitnodiging aan u om het wonen in uw straat, buurt of dorp nog prettiger te maken.

Voor het beste idee is maar liefst € 5.000 beschikbaar
De prijs is de moeite waard. Voor het beste idee is maximaal €5.000 beschikbaar. Er is 1 voorwaarde: Het idee wordt in 2021 werkelijkheid of er is een flinke start gemaakt. Als het beste idee minder kost, besteden we het geld aan andere goede ideeën.

U hebt nog de hele maand december om een goed idee in te dienen
Neem een kijkje op www.bewustwonenweken.nl. Daar leest u meer info over de prijsvraag en over de spelregels van de prijsvraag. Een jury gaat in januari alle ideeën beoordelen. In februari 2021 is de prijsuitreiking. De precieze datum is nog niet bekend, maar dat laten we u natuurlijk weten. Vindt de jury uw idee het beste, dan wint u de Bewust Wonen Westerkwartier Prijs. De kosten voor de uitvoering van het idee worden betaald, met een maximum dus van € 5.000.

   
Back to top button