Groep 8 leerlingen Nijenoert Leek laatste rit naar school in limousine

LEEK – De groep 8 leerlingen van de Nijenoert zijn donderdagavond op een wel heel speciale manier naar school vervoerd, namelijk met een enorme witte limousine. Afgelopen woensdag hebben de leerlingen hun eindmusical gegeven in de school.

Donderdagavond was de avond dat de leerlingen en hun ouders afscheid gingen nemen van de school waar ze al die tijd les hebben gehad. Eerst hebben de leerlingen samen met de leraren gezellig patat gegeten op school. Na het eten hoorden de kinderen als grote verassing dat er een limousine voor hun klaar stond. Na een heleboel gegil en blije gezichten hebben ze zich verzameld bij de Jumbo waar ze vervolgens in groepjes vervoerd werden naar de school. Bij school hadden inmiddels de ouders zich verzameld die ook van niks wisten.

En toen kwam daar ineens de limousine aan die voor de school stopte. De chauffeur stapte uit en legde een mooie rode loper neer. Vervolgens ging de deur open en kwamen daar de leerlingen één voor één tevoorschijn. Éénmaal uitgestapt stond er kindercampagne klaar voor ze.

Vervolgens zijn kinderen, ouders en leraren naar binnen gegaan en hebben ze daar officieel afscheid genomen van de school.

Foto’s: Jordi Haverdings/InfoLeek.nl

 

Back to top button