Dorpsvereniging DES en gemeente promoten samen nieuwbouw Zevenhuizen

ZEVENHUIZEN – Tijdens de Jaarmarkt Zevenhuizen op woensdag 12 augustus 2015 verstrekken medewerkers van de gemeente in de kraam van dorpsvereniging DES informatie over het nieuwbouwplan Zevenhuizen- Oost.

Ten oosten van Zevenhuizen wordt de komende jaren een nieuwe woonwijk ontwikkeld. De maximale omvang van de wijk is circa 75 woningen. Deze bouw gebeurt in 3 fases. De kavels komen op zijn vroegst vanaf 2017 beschikbaar. U kunt zich tijdens de jaarmarkt kosteloos en vrijblijvend registreren als belangstellende voor een bouwkavel of een woning in Zevenhuizen-Oost. De gemeente gebruikt deze informatie om de behoefte aan het type woningbouw in de wijk te inventariseren.

Het inschrijfformulier is ook te downloaden via de website www.woneninleek.nl. Als u wilt, zend de gemeente het inschrijfformulier toe. U kunt daarvoor contact opnemen met het Klantcontactcentrum van de gemeente tel. 14 0594 of (0594) 55 15 15.

In het najaar van 2015 wordt een informatiemarkt gehouden voor iedereen die zich als belangstellende voor een bouwkavel of woning heeft laten registreren. Schrijft u zich daarom zo spoedig mogelijk in!

   
Back to top button