Concert van Nielson & Miss Montreal in Leek voor voor alle leeftijden

LEEK – Nog enkele weken en dan komen 2 topbands van Nederlandse bodem naar Leek: Miss Montreal en Nielson. Op vrijdag 2 oktober treden ze op in de theatraal ingerichte Rodenburghal.

De concerten (Nielson vanaf 21.00 uur en Miss Montreal van 22.30 uur) vormen het eerste grote muziekevenement in de sport- en evenementenhal op Sportpark Rodenburg in Leek.

Weinig artiesten hebben in een tijdsbestek van slechts een paar jaar zoveel bereikt als Nielson. Met een debuutalbum dat op 2 in de hitlijsten binnenkwam, enorme hits, gouden én platina awards, optredens in grote poptempels en het voorprogramma verzorgen van Guus Meeuwis, kan men niet anders zeggen dat 2014 hét jaar was van Nielson.

Zijn singles “Beauty & The Brains” en “Hoe” (samen met Miss Montreal) scoorden 3 x platina! Voor “Hoe” ontving Nielson in 2014 de 100 % NL Award. Daarnaast ontving hij ook nog de Edison award voor Beste Pop-Album. De zomerhit van 2014, “Sexy Als Ik Dans” betekende de internationale doorbraak! Begin dit jaar werd de EP “Met De Tijd Mee” uitgebracht, een tweeluik waarvan deel 2 in oktober uitkomt!

Miss Montreal bracht de afgelopen 3 jaar 3 albums uit, stond met 12 nummers in de top 40, won de Schaal van Rigter en scoorde samen met Nielson een platina plaat met het nummer “Hoe”. In 2014 won ze de 3FM Award voor Beste Zangeres. Het eerste half jaar van 2015 trad ze op in bijna alle theaters van Nederland en waren de meeste avonden ruim van te voren uitverkocht! Vanaf deze maand is zangeres Sanne Hans jurylid/coach bij de Voice of Holland op RTL4.

De kaartverkoop van dit dubbelconcert in Leek is reeds gestart! Tickets zijn verkrijgbaar op www.rodenburglive.nl, www.sikko.nl en bij de volgende winkels in Leek/Tolbert: Primera, Shoeby, Bio Easy, Rodenburghal en FiftyFifty.

Meer informatie over de muziekevenementen in de Leekster Rodenburghal is te vinden op www.rodenburglive.nl.

   
Back to top button