Optreden van twee jazzbands bij Podium Nienoord

LEEK – Als afsluiting van het seizoen van het Openluchttheater Podium Nienoord Leek geven The Mystery Men en Jack and the Spitfires een gratis bij te wonen concert op zaterdag  19 september van 13.30 – 16.30. Beide bands uit de provincie Groningen verzorgen een middag vol nostalgische jazz en muzikaal spektakel in het bekende openluchttheater.

The Mystery Men
De enige Noord Nederlandse  Cliff & The Shadows coverband The Mystery Men  verzorgt regelmatig een spetterend optreden. De muziek wordt op een zeer authentieke wijze met Vox AC 30 versterkers ten gehore gebracht.
Tussen de instrumentale nummers door komen ook prachtige zangnummers langs o.a    Travelin Light en Take this hammer.  Ook wordt er een uitstapje gedaan naar muziek van The Maskers, Ventures, Spotnicks, etc..

Jack and the Spitfires
De band Jack and the Spitfires heeft zijn sporen al ruim verdiend met optredens op festivals, dorpsfeesten, bedrijfsfeesten , dansavonden, etc. met hun muziek van de zestiger jaren.

De 5 koppige band is afkomstig uit het Groninger Westerkwartier en speelt covers van The Beatles, Cliff Richard, The Birds, The Rolling Stones, Elvis, The KInks, enz. enz. Ook zijn swingende hits van de late vijftiger jaren in het repertoire opgenomen.

Het optreden is gratis te beluisteren in het openluchttheater Podium Nienoord Leek dat  op deze dag precies 60 jaar bestaat en sinds begin dit jaar beheerd wordt door een stichting. Ook dit jubileum vormt een reden om deze dag een kijkje te nemen in dit unieke theater.

   
Back to top button