Dorpsfeest Oostwold van 30 augustus t/m 3 september

OOSTWOLD – Nog een kleine twee weken voordat het dorpsfeest in Oostwold weer losbarst.  Het thema  van dit jaar is “High Five“. Dit vanwege het vijfjarig bestaan van de Gaveborg, winnaar van het gouden appeltje van Oranje 2016! (uitgereikt door Koningin Maxima).  Dit jaar zal het feest dan ook vijf dagen duren.

Op dinsdagmorgen starten we met een bijzondere koffieochtend met boer Geert in de Gaveborg, zaterdagavond knallen we eruit met de partyband Back4more! In de tussenliggende dagen zullen verschillende verenigingen en de Samenwerkingsschool De Gavelander hun steentje bijdragen aan de feestelijke activiteiten. Zo is er klaverjassen, sjoelen en darten, een pubquiz, wordt er een oefenwedstrijd georganiseerd door OWK, heeft de St. Query een interessante activiteit, houdt De Gavelander de zomermarkt, is er een 3-dorpenvoetbaltoernooi voor de jeugd op vrijdagavond, net als een toernooi van inmiddels het zeer populaire Jeu-de-Boules.  En het beruchte ofwel beroemde straten/dorpenvolleybaltoernooi. De vrijdagavond wordt afgesloten met muziek van drie bekende Dj’s uit Oostwold.

Zaterdag gaan we verder met eerst een optocht o.l.v. Concordia met versierde fietsen, kinderen, wagens door het dorp, daarna de brakke brunch (lekker ontbijten/lunchen, bijkomen en het feestgevoel weer opstarten), ’s middags een speurtocht voor iedereen in het dorp, daarna mini-miss en misterverkiezing, met aan het eind van de middag een spectaculair waterspel op het sportveld. ’s Avonds BBQ en daarna een daverend optreden van de partyband Back4more in de Gaveborg. Dit jaar zal de kermis ook weer aanwezig zijn! Kortom een mooi en vol programma met wederom dit jaar, een echte feest camping. Voor een ieder die graag gezellig wil afsluiten met de mede feestgangers, of voor diegene die geen onderdak in Oostwold heeft of het te ver lopen vindt naar huis.

Ook dit jaar worden de straten van Oostwold weer versierd. Een deskundige jury bepaalt wie een jaar lang de titel “Leukste straat van Oostwold” mag voeren. De Borglaan was vorig jaar de trotse winnaar en heeft een jaar lang deze titel mogen voeren.

Voor meer informatie kijk op www.oostwold.com of Facebook.com/activiteitenoostwold. Entreekaartjes zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij de Attent Supermarkt in de Gaveborg.

Graag tot ziens in de Feestweek!

Dinsdag 30 augustus    
10:00- ca. 11:00 Koffie drinken met Boer Geert Sportcafé MCO
19:00- ca. 21:00 Oefenwedstrijd Kv OWK Korfbalveld
Woensdag 31 augustus    
14:00-16:00 Speurtocht georganiseerd door st. Queri MCO
17:30-19:00 Meet & Eat Jubileumeditie Sportcafé MCO
19:00-00:00 Darten, Klaverjassen en Sjoelen Sportcafé MCO
Donderdag 1 september    
Hele dag Kermis Terrein voor MCO
21:30-00:00 Pubquiz Jeugdsoos Oostwold/ACO Sportcafé MCO
Vrijdag 2 september    
Hele dag Kermis Terrein voor MCO
17:00-ca. 19:00 Zomermarkt met spelletjes en lekker eten. Stands van Stichting Queri en Stichting Dierenlot Schoolplein
16:00- ca. 21:00 uur 3 Dorpen Jeugdvoetbaltoernooi Voetbalveld
18.00- ca. 21.00 uur Stratenvolleybaltoernooi Oostwold e.o. Voetbalveld
18:00 – ca. 21.00 Jeu de Boules toernooi  55+ Jeu de Boule baan
21.00- ca. 01.00 uur Muziek van drie bekende Dj’s Sportcafé MCO
Vrijdag & Zaterdagnacht Overnachten op de Feest Camping Terrein voor het MCO
Zaterdag 3 september    
Hele dag Kermis Terrein voor MCO
09:15-10:00 Versierde optocht o.l.v. Concordia 09.15 uur, start vanaf MCO
10.30-12.00 uur Brakke Brunch Sportcafé of terras
13:30-15:30 Spel/speurtocht door het dorp Oostwold
15:30-17:00 Mini Miss- en Mister verkiezing Sportcafé MCO
17:00-18:00 Waterspel, spektakel gegarandeerd! Sportveld/Terrein MCO
18.00-21.30 uur Barbecue voor het hele dorp Terras MCO
21.00-02.00 uur Megaparty met Back4More Sportzaal MCO
Back to top button