Heropening Wereldwinkel Leek op 8 november en verloting piano

LEEK – Na een grondige opknapbeurt, nieuwe gevelborden en belettering wordt Wereldwinkel Leek op zaterdagmiddag 8 november a.s. heropend. Bezoekers worden van harte uitgenodigd een kijkje te komen nemen in de Tolberterstraat 16/1. Zij kunnen die middag genieten van een hapje, drankje en andere lekkernijen uit het eigen assortiment.

Ook kan er geproefd worden van één van onze lekkere wijnen. Bovendien is de nieuwe collectie kunstnijverheidsproducten binnen, die zeer de moeite waard is om te bekijken. Er zijn die dag aantrekkelijke aanbiedingen: zoals 4 repen Tony Chocolonely voor 10 euro en de populaire Dopperfles nu ook voor 10 euro. De kinderen die een kleurplaat hebben gekregen van Aadje Piraatje (nog te verkrijgen bij de Wereldwinkel Leek) kunnen die op deze dag inleveren en daarna mogen ze grabbelen in de piratenkist.

4e verloting Wereldwinkel:

Vorige week werd de winnaar van de 3e  verloting van dit jaar bekend. Haar naam is Wia Venema uit Leek. Zij won het keramische beeldje van “El Ekeko”. Het volgende voorwerp dat wordt verloot is een kunstobject genaamd: de pianospeler ter waarde van 28 euro. Het unieke kunstwerk is gemaakt van metaal en komt uit Sri Lanka. Dit originele product is volgens de principes van fair trade geproduceerd. Dit betekent dat de producenten een eerlijke prijs voor hun producten ontvangen, waardoor zij de kans op een beter leven krijgen. Iedereen kan vanaf 30 oktober bij de wereldwinkel een lot van € 1,00 kopen en kans maken om deze bijzondere prijs te winnen. De uitslag wordt op 16 december a.s. bekend gemaakt. Natuurlijk is iedereen van harte welkom om de prijs en de producten in de Wereldwinkel Leek, Tolberterstraat 16-1, te komen bekijken. Op de website www.wereldwinklleek.nl vindt u nog meer informatie.

   
Back to top button