Eerste wedstrijd voor Jeu de Boules groep de GaveBoules van Oostwold

OOSTWOLD/ZEVENHUIZEN – Woensdag 18 mei 2016 reisden de GaveBoules voor het eerst af voor een heuse uitwisseling.

Op de zeer mooie Jeu de Boules banen van Jeu de Boules vereniging “De Goede Worp” in Zevenhuizen, waren het tien GaveBoulers uit Oostwold die in een vriendschappelijke wedstrijd opnamen tegen 12 geroutineerde leden van “de Goede Worp. Een hele happening gezien de GaveBoulers nog maar net begonnen zijn met het gooien van Boules en dus nog heel wat konden leren van de competitiespelers van Zevenhuizen.

Het werd een zeer gezellige ontmoeting met mooi weer, waarin de GaveBoulers veel geleerd hebben qua tactiek en regels. Natuurlijk moesten de GaveBoulers hun meerdere erkennen in de leden van de Goede Worp. Met een 9-3 verlies mogen de GaveBoulers zeker trots op zichzelf zijn en terugkijken op een zeer geslaagde middag in Zevenhuizen.

De komende trainingen zal de groep de ontvangen tips natuurlijk verder oefenen. Hun nieuw aangeleerde technieken en tactieken zijn een goede insteek voor de komende andere vriendschappelijke wedstrijden en het 3e Jeu de Boules Toernooi, dat plaats zal vinden op vrijdagavond 2 september tijdens het dorpsfeest van Oostwold.

Voor meer informatie of eens meedoen kunt u contact op nemen met Anja de Vries [email protected] of bekijkt u onze pagina eens op www.kvowk.nl

 

   
Back to top button